Indaad

Jeugdhulp

Indaad is gespecialiseerd in ambulante begeleiding en behandeling van multiprobleemgezinnen (ouders en kinderen) en jeugdigen met een (licht)verstandelijke beperking en meervoudige complexe problematiek.

Specialistische jeugdhulp

We bieden zowel enkelvoudige als meervoudige specialistische jeugdhulp, waar een inzet van meer disciplines en professionals nodig is.

Twijfel je over inzet in een casus of mogelijke financiering? Het aanmeldteam denkt graag met je mee! Stuur een mail of bel ons.

Onze aanpak

Wij werken systeemgericht. Wij richten ons op het hele gezin, omdat juist in die samenhang en dynamiek het beste resultaat wordt bereikt.

Bij Indaad matchen we een passende coach bij iedere jeugdige client of we bieden juist één coach voor meerdere kinderen. Dit doen we in afstemming met de verwijzer. Daarnaast is er een aparte coach voor de opvoeder(s).

We komen wekelijks één of meerdere keren bij het gezin thuis. We werken met elkaar aan het gezinsdoel en aan de individuele doelen van ieder gezinslid. Maandelijks is er een gezinsgesprek waarin we met elkaar bespreken hoe het gaat.

Iemand aanmelden?

Samen op pad!

Voor wie is onze specialistische jeughulp?

Wij bieden (systeemgerichte) hulp aan gezinnen en jeugdigen (van 10-18 jaar) met:

  • ambulante ondersteuning    
  • behandeling en diagnostiek 
  • opvoedondersteuning

Samenwerken met partners

Wij werken samen met alle betrokken partijen binnen én buiten het jeugddomein.

Dit doen we door justitie, onderwijs, sociale zekerheid en zorg met elkaar te verbinden. Zo zien wij waar het misgaat en kunnen we snel schakelen met alle betrokken partijen. 

Wij schakelen snel