Indaad

Werken bij Indaad

We zien niet alleen de mensen die wij helpen. Wij zien ook onze collega’s. We zien jou écht, als mens en professional. En we helpen je bij je ontwikkeling op beide vlakken.

Wij geloven dat als wij investeren in onze mensen, wij er als organisatie ook beter van worden. Daarom faciliteren wij opleidingen, trainingen en ontwikkeling.

Onze collega’s zijn uniek, net als onze cliënten. Kleurrijk, oprecht en met humor. We zijn trots op ons diverse team dat zich dagelijks met veel enthousiasme inzet.

Wil jij het verschil maken in een organisatie waar je wordt gezien en ertoe doet? Kom werken bij Indaad!

 

Verschillen maken ons bijzonder.

Maak het verschil

Wij ondersteunen onze cliënten. Zo kunnen zij een zo zelfstandig mogelijk leven leiden. We ondersteunen ze zo lang of kort, licht of intensief als nodig is. We zetten ons in, zodat zij weer grip hebben op het leven. Kwaliteit van leven. Mee kunnen doen en mee blijven doen. Daar gaat het ons om. En daar zijn we goed in.

Is dit wat jij zoekt in een baan? Solliciteer dan bij ons!

Meer over Indaad en onze zorg?

Vacatures

Indaad is een zorgaanbieder van specialistische zorg gericht op een unieke doelgroep: gezinnen, jeugdigen, jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen. Mensen die weinig steun hebben en veel teleurstelling kennen. We bieden een ruim en specialistisch zorgaanbod en doen dit vanuit de divisies jeugdhulp, ambulante zorg, wonen en dagbesteding.

Onze zorg bevindt zich op het snijvlak van gehandicaptenzorg, jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning en forensische zorg. We hebben diverse locaties in de regio (Groot-)Amsterdam.

Het team bestaat uit ongeveer 60 professionals, inclusief stagiairs. We zijn multidisciplinair, gemiddeld 33 jaar oud en in onze diversiteit een afspiegeling van de (Amsterdamse) samenleving.

Indaad als werkgever

Divers en met hetzelfde DNA.

Wat betekent werken bij Indaad?

Wij zoeken collega’s die Indaad het DNA geven waar we trots op zijn: streetwise, ambitieus, passievol, gedreven, inclusief, resultaatgericht, relativerend, oprecht en echt.

Het is ons doel om cliënten die weinig steun en veel teleurstelling kennen een nieuw perspectief te bieden. We zetten ons in zodat zij mee kunnen doen. Ze voelen zich gehoord, gezien en zijn gelukkiger. Want als iedereen mee kan doen wordt iedereen er beter van.

  • Uitmuntende zorg voor cliënten (gemiddeld cijfer: 9,0 op zorgkaartnederland)
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een persoonlijk ontwikkelingsbudget
  • Tijd voor reflectie en het bespreken van eigen ideeën
  • Een enthousiast, divers, hecht en gedreven multidisciplinair team
  • Een professioneel scholingsprogramma, zodat je jezelf breed of juist gespecialiseerd kan ontwikkelen
  • Aandacht voor werkplezier en werkdruk via o.a. caseloadgesprekken, teamactiviteiten en inhoudelijke bijeenkomsten

 

Vacatures

Onze locaties

Midden in de wijk zijn onze kantoren en locaties voor wonen en dagbesteding gevestigd. Want daar gebeurt het.

 

Locaties