Indaad

Dagactiviteiten

Bij dagbesteding Rupareer krijgt iedereen de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Dé start voor verdere leer- en werktrajecten. We vertrekken vanuit de wensen en talenten van de deelnemer.

Voor wie is onze dagbesteding?

Onze deelnemers zijn (jong)volwassenen van 17 tot 35 jaar. Vaak is er sprake van een (licht) verstandelijke beperking, psychische of sociale problematiek, gedragsproblemen of contact met politie of justitie. De meeste deelnemers zijn mannelijk.

Aanmelden?

Samen kiezen we passende projecten

Enkele van onze activiteiten zijn:

  • Houtbewerking en meubelreparatie
  • Creatieve (eigen) projecten
  • Koken van gezonde maaltijden
  • Fietsreparaties

Samen doelen stellen

De deelnemer stelt met de werkbegeleider eigen doelen in het persoonlijk portfolio. Deze doelen zijn voor iedereen anders; de één leert op tijd te komen en de ander wil leren houtbewerken. Projecten komen in het portfolio, zodat de deelnemer bij een volgende werk- of leerplek kan laten zien wat hij kan en wil.

Ervaring is niet nodig. Al het werk wordt met aandacht uitgelegd en voorgedaan. Zo kan iedereen leren op zijn of haar manier. Zo leert de deelnemer samenwerken en legt hij nieuwe contacten.

Samen kijken we naar de toekomst.

Aanmelden dagactiviteiten

Voordat een deelnemer aan de slag kan hebben we een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over de dagbesteding, een rondleiding of meelopen? Of twijfel je over mogelijke financiering? Het aanmeldteam denkt graag met je mee! Stuur een mail of bel ons op 020-6818130.

Iemand aanmelden?