Word jij onze nieuw parttime medewerker receptie, front office en administratie?

Vind jij het een uitdaging om jouw flexibiliteit, organisatorisch talent en administratieve vaardigheden in te zetten voor een soepele samenwerking? Krijg je energie van het op weg helpen van collega’s? Vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving, kan je uit de voeten met ICT en kan je gestructureerd werken? Reageer dan op deze vacature!

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker front office en administratie. Je ontzorgt onze collega’s met administratieve / ICT vragen, schakelt tussen verschillende niveaus en bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

Je krijgt in deze functie de kans om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van een organisatie met een maatschappelijk missie: het verschil maken voor mensen met een licht verstandelijke beperking, door hun leven op de rit te brengen. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een plek in de samenleving.

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vervanger van onze: Medewerker receptie, front office en administratie voor 24 – 32 uur per week

Passen wij bij jou? Reageer dan vandaag nog via de vacaturesite Indeed (zie deze link).

Soort dienstverband: Deeltijd

Salaris: ‚ā¨1.758,13 tot ‚ā¨2.433,66 /maand