Werken bij indaad

[content id=1]

Wij zijn op zoek
…naar mensen die onze zeven kernwaarden begrijpen, omarmen en uitstralen. Geïnteresseerd?

Stuur een open sollicitatie naar info@indaad.nl en wij reageren zo snel mogelijk.

[/content]

[block id=1 title=”Overtref verwachtingen”]

Indaad wil de verwachtingen van haar cliënten, samenwerkingspartners en de directe omgeving van cliënten overtreffen. Indaad is geen standaard bedrijf, heeft geen standaard service en wil niet dat haar medewerkers gemiddeld zijn. Alles wat we doen, doen we op een Indaad manier (geen woorden maar daden). Hierbij hebben we écht impact op het leven van de mensen waarvoor en waarmee wij werken.

[/block]

[block id=2 title=”Wees anders”]

Indaad is goed op de hoogte van veranderingen en verschillen. Niet alleen in haar werkveld, maar ook rondom en bij cliënten. Wij omarmen deze veranderingen en verschillen door voortdurend op zoek te gaan naar manieren om het anders, beter of innovatiever te doen. Bij Indaad gaat het vooral om het open staan voor en aansluiten bij de sociale en culturele leefwereld van de cliënt. Door onze op maat gesneden trajecten helpen we onze cliënten om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken, te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Voor henzelf en voor hun omgeving. Door zelf ook anders te zijn ontstaan veranderingen waarmee wij succes boeken. Kortom, verschillen maken ons bijzonder!

[/block]

[block id=3 title=”Wees passievol en gedreven”]

Zonder passie geen leven en zonder gedrevenheid geen resultaat. Onze missie en onze dagelijkse daadkracht zijn onze inspiratie. ‘Niet opgeven’, ‘niemand opgeven’ en ‘gaan voor maximale ontwikkeling’ zitten in ons DNA, in onze vingertoppen. Medewerkers van Indaad zijn gepassioneerd en bevlogen door hetgeen zij doen voor en met de cliënt. Onze medewerkers zijn mensen die iedere dag onder het motto ‘live your passion’ aan de slag gaan. Het is dan ook gewoon leuk om met deze mensen te werken.

[/block]

[block id=4 title=”Wees bescheiden”]

Wij hebben Indaad opgericht voor onze cliënten en niet voor onze ego’s. Onze cliënten zorgen ervoor dat wij kunnen doen wat we doen. Dit mag dan ook niet vergeten worden. In onze zienswijze bestaan er al genoeg ego’s op de wereld. Wat er ook gebeurt, de medewerkers van Indaad hebben, houden en tonen altijd respect. Wij zijn niet arrogant en behandelen iedereen, van cliënten tot collega’s en van leveranciers tot samenwerkingspartners hetzelfde. Met respect.

[/block]

[block id=5 title=”Doe meer met minder”]

Indaad gelooft dat door hard werken en een stapje extra zetten resultaten geboekt worden die nodig zijn om succesvol te zijn, voor onszelf en voor de cliënt. Wij vieren deze successen dan ook met de cliënt. Het is namelijk altijd goed om stil te staan bij stappen die gezet worden in de ontwikkeling. Hoe relatief klein deze dan ook mogen zijn. Indaad let bij de uitvoering van haar werkzaamheden op de kleintjes, gaat creatief om met lagere budgetten en zorgt dat meer kan met minder. Hierbij is ons werk nooit af, kan het altijd beter en blijven wij innoveren.

[/block]

[block id=6 title=”Geef alles”]

Winnaars geven niet op en mensen die opgeven winnen niet. Geef dus alles wat je in je hebt in alles wat je doet. Zowel zakelijk als privé. Van hard werken en ervoor gaan is niemand slechter geworden. Indaad is het aan zichzelf en aan haar cliënten verplicht om er alles uit te halen en alles te doen wat tot onze mogelijkheden behoort.

[/block]

[block id=7 title=”Heb plezier en geniet”]

Indaad wil geen bedrijf zijn waar mensen met het lood in de schoenen aan het werk gaan. Bij Indaad moet je kunnen lachen om jezelf, om het bedrijf en om elkaar. Door jezelf te kunnen zijn en je veilig te voelen bij ons haal je het beste uit jezelf en uit anderen om je heen.

[/block]