Indaad

Terug naar overzicht

Kom bij ons werken! – Vacature Coach – Ambulant Hulpverlener


Het team van Indaad is multidisciplinair ingericht en een afspiegeling van de Amsterdamse samenleving. Bij de werving en selectie van onze collega’s zoeken wij naar eigenschappen die Indaad de ‘flavour’ geven waar we trots op zijn. Positief, Professioneel, Gedreven, Integer, Flexibel, Humorvol en Energiek. Dit zijn tevens mensen die net dat stapje extra zetten en creatief zijn in het vinden van pragmatische oplossingen.

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Coach – Ambulant Hulpverlener

(32 – 40 uur per week)

 

Omschrijving functie:

Als coach / ambulant hulpverlener ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het geven van zorg, begeleiding en ondersteuning aan de cliënten van Indaad. Dit doe je conform het vastgestelde zorgcontract en het door jou opgestelde zorgplan en evaluatieverslag (plan van aanpak). Je bent uitstekend in staat om zelfstandig te werken binnen de kaders van onze protocollen, richtlijnen en primaire zorgprocessen. Verder weet je je weg goed te vinden in Amsterdam en beschik je over een uitgebreide kennis van de sociale kaart van Amsterdam en omgeving. Denk hierbij aan het UWV, WPI, schuldhulpverlening, reclassering, werkgevers en andere partijen op het terrein van werk, onderwijs en zorg waarmee je op een professionele manier netwerkcontacten kunt onderhouden. Je ontvangt leiding en aansturing van een zaakwaarnemer en zorgcoördinator.

Eisen aan de functie:

  • Je bent in het bezit van een voor de functie relevante diploma, minimaal HBO-niveau
  • Je hebt theoretische en praktijkgerichte vakkennis en meer specifiek kennis van de uitvoerende begeleiding van jongeren met een verstandelijke beperking en een meervoudige problematiek
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in het werken met bovengenoemde doelgroep
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je kunt zelfstandig functioneren en bent iemand op wie het team kan bouwen
  • Je bent geduldig, integer, hebt doorzettingsvermogen en hebt gevoel voor ordelijkheid
  • Je bent representatief in de omgang met cliënten en relaties en in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen ten behoeve van de cliënt
  • Je bent in staat om te stimuleren, motiveren en te enthousiasmeren en kunt goed, snel en eenvoudig contact leggen met cliënten, ouders en externe relaties
  • Je bent in staat om mensen respectvol en met tact te bejegenen, hebt een goed inlevingsvermogen en bent hulpvaardig

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een prettige werkomgeving met leuke en inspirerende collega’s en veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling. De functie is ingeschaald in schaal 7. Het minimum van deze schaal is € 2.127,19 en het maximum € 3.032,86 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Solliciteren

Interesse in deze functie? Je sollicitatiebrief en CV kun je vóór 21 februari 2017 sturen naar solliciteren@indaad.nl onder vermelding van vacature Coach of onder dezelfde vermelding naar: Indaad, t.a.v. Personeelszaken, Marius Bauerstraat 30, 1062 AR te Amsterdam.